Brasserie Bie de groeve

Zakelijk

Cadeautje?🎁
Dompel je dierbaren onder in een smaakvolle ervaring met onze 'Groeve' cadeaubon.

Bijzondere vergaderlocatie in Zuid-Limburg

'Bie' de groeve kunt u een ruimte huren voor uw business meetings of brainstormsessies. Uw vergaderlocatie wordt naar wens voor u ingericht.

Landschappelijke en industriële uitzichten

Wanneer u op zoek bent naar een unieke locatie en toch sfeervolle ruimte, met authentieke gebruikte materialen en moderne faciliteiten dan zult u zich 'Bie' de groeve thuis voelen. De gemoedelijke sfeer is voelbaar vanaf het moment dat u binnenkomt! Rust, ruimte en overzicht, dat heeft u nodig om prettig te kunnen vergaderen of brainstormen.

Vitaliteit

Wie kent het niet: een overvolle mailbox, de sleur van de dag, reorganisaties en de druk om te presteren? Vitaliteit speelt een steeds belangrijkere rol binnen organisaties. Niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Fitte medewerkers hebben meer energie, gaan met plezier naar het werk, kunnen zich beter concentreren en zijn minder vaak ziek. En hoe lekker zou het zijn om eens buiten de deur te vergaderen, in een geheel andere omgeving? Naast het ontzorgen van uw vergadering of bijeenkomst, hebben wij ook de mogelijkheid om een actief arrangement samen te stellen om de teamgeest te versterken of gewoon heerlijk ongedwongen tot rust te komen. 

Bie de groeve is hét adres om stressvrij en vitaal te vergaderen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?