Brasserie Bie de groeve

Koffietafels

Cadeautje?🎁
Dompel je dierbaren onder in een smaakvolle ervaring met onze 'Groeve' cadeaubon.

Koffietafels

Bij brasserie Bie de groeve kunnen gasten al enkele jaren terecht voor feestelijke bijeenkomsten zoals communies, privé-etentjes, babyborrels. Ook voor vergaderarrangementen zijn we voor veel bedrijven een fijne uitvalsbasis. Vanaf nu is onze locatie ook beschikbaar voor een - over het algemeen - minder feestelijk samenzijn, namelijk dat na een uitvaart.

Dankzij de mooie ligging langs de hellingbossen van het Geuldal komen de gasten bij ons al snel in een gemoedelijke modus. De moderne, maar toch huiselijke inrichting van onze groepsruimte draagt daar aan bij.
We hebben een ruimte voor groepen tot 32 gasten die met een schuifwand uitgebreid kan worden tot 80 gasten zonder dat de ruimte minder gezellig wordt. En vallen de mussen van het dak? Dan kunnen we zelfs ervoor kiezen naar ons mooie buiten paviljoen te verhuizen.

Parkeergelegenheid is er ruim voldoende. Zelfs laadpalen zijn aanwezig.

Al naar gelang de wens van de gast kunnen we een standaard koffietafel aanbieden of een luxe variant, maar ook een aangeklede borrel of walking dinner bestaat tot de mogelijkheden. In dat geval kunnen zelfs meer dan 80 gasten bij ons terecht. En zijn er andere wensen, dan kunnen we samen met ons keukenteam tot een mooi voorstel komen.

Dankzij een vast team van loyale medewerkers in de bediening en de keuken, kunnen we bij een aanvraag snel schakelen. Zo weet de gast meteen waar hij of zij aan toe is en hoeft zich - in ieder geval over dit gedeelte van de uitvaart - geen zorgen te maken, hetgeen bij een overlijden erg belangrijk is.