Brasserie Bie de groeve

Medewerkers bediening

Restaurant Bie de groeve

Bij brasserie Bie de groeve met - volgens de Chapeau lezers - het beste Terras van Limburg kan men terecht voor al het lekkers dat deze streek op culinair vlak voortbrengt. De liefde voor streekgerechten proberen we aan onze gasten over te brengen door mooie wijnen en heerlijke biersoorten van lokale producenten te schenken en natuurlijk gerechten te bereiden met zoveel mogelijk ingrediënten uit deze regio. Gasten zijn van harte welkom om te komen genieten van een heerlijke kop Groeve koffie met gebak, een lunch, een (aangeklede) borrel of het diner. Maar ook voor feestjes, familie-uitjes of zakelijke bijeenkomsten kan men bij ons terecht.  

Wij zoeken horecatoppers!

Wij heten je welkom in dé leukste horecazaak van Meerssen en omstreken. Samen met je collega’s bied je onze gasten een fantastische ervaring in de brasserie. Geen dag is hetzelfde, want als medewerker bediening krijg je 'Bie' de groeve de mogelijkheid om veel afwisseling te ervaren. 

Ben jij 16 jaar (of ouder), steek je graag je handen uit de mouwen, wil je graag een zakcentje bijverdienen en wil je hét ultieme vakantiegevoel ervaren tijdens je werk? Lees dan vooral even verder...

Wat breng jij mee?
Alles begint met een passie voor horeca. Kennis daarin heb je opgedaan via eerdere werkervaring of misschien wel een opleiding. Daarnaast herken je je in de volgende punten:

  • Je hebt een positieve en vriendelijke uitstraling;
  • Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt goed zelfstandig werken;
  • Je hebt teamgevoel, ook in de weekenden en op feestdagen leg je samen met je collega’s de gasten in de watten. 

Wat bieden wij jou? 

  • Een passend salaris, boven minimum jeugdloon;
  • Een werkplek in een jonge en dynamische organisatie;
  • Leuke extra's zoals gratis mee-eten, een kerstpakket en toffe bedrijfsfeestjes;
  • Fooi.

Kun jij je vinden in bovenstaande, neem dan contact met ons op!

Jouw reactie
Neem contact op met Maike Vaessen-Werkman en we gaan graag met je in gesprek. 

info@biedegroeve.nl | whatsapp: 06 83 69 66 64