Brasserie Bie de Groeve

Floormanager Horeca

Restaurant Bie de groeve

Bij brasserie Bie de groeve kan men terecht voor al het lekkers dat deze streek op culinair vlak voortbrengt. De liefde voor streekgerechten proberen we aan onze gasten over te brengen door mooie wijnen en heerlijke biersoorten van lokale producenten te schenken en natuurlijk gerechten te bereiden met zoveel mogelijk ingrediënten uit deze regio. Gasten zijn van harte welkom om te komen genieten van een heerlijke kop Blanche Dael koffie met gebak, een lunch, een (aangeklede) borrel of het diner. Maar ook voor feestjes, familie-uitjes of zakelijke bijeenkomsten kan men bij ons terecht.  

Wij zoeken een Floormanager Horeca

Wil jij werken in het leukste streekrestaurant van de regio? Lees dan even verder ↶

Heb jij jarenlange ervaring in de horeca en wil je dit graag aan je collega's overbrengen? Gaat het aansturen van een team je goed af? Is plannen en organiseren je tweede natuur? Heb je ervaring met het regelen van vergaderingen, feesten en partijen? Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Onze brasserie in inmiddels een begrip in de omgeving, niet alleen door de mooie ligging, maar ook door de faciliteiten zoals een speeltuin en een kinderboerderij. Wandelaars, fietsers en gezinnen met kinderen uit heel Zuid-Limburg weten ons te vinden.

Naast een mooie zaak en een groot terras, beschikken we ook over een ijssalon, een (feest)paviljoen en een vergader-/groepsruimte. Dat maakt het werken als floormanager ook meteen erg afwisselend! Het ene moment maak je de planning, het andere moment organiseer je een communiefeest en daar waar het op dat moment druk is, spring je in. Geen dag is hetzelfde!

Ons aanbod:
  • Flexibiliteit qua werkdagen en - uren
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke extra's zoals, bedrijfsfeesten, kerstpakket en lunchkorting
  • Aanvullende vergoeding, zoals fooi
Wat wij zoeken:
  • 5 jaar ervaring in de horeca (gewenst)
Soort dienstverband:

Fulltime, Vaste baan

Ervaring:

  • Horeca: 5 jaar (Gewenst)

Jouw reactie
Ben je enthousiast? Neem contact op met Maike Vaessen en we gaan graag met jou in gesprek. 

info@biedegroeve.nl | 043 33 33 109